New Eran ja Mitchell & Nessin Chicago Bulls Lippalakki

Me MyHat.fi – verkkokaupassa rakastamme NBA:ta ja etenkin Chicago Bulls lippalakkia. Jos etsit koripallolippalakkia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on laaja valikoima Bulls-lippalakkeja suurilta valmistajilta, kuten New Era ja Mitchell & Ness.

Jordan ja kukoistus

Chicago Bullsin kukoistus alkoi, kun Michael Jordan värvättiin joukkueeseen ja joukkue voitti useita NBA-mestaruuksia. Chicago Bulls -lippalakista tuli nopeasti asuste, jonka jokainen kannattaa halusi. Bullsin perustamisesta vuonna 1966 lähtien he ovat voittaneet yhteensä kuusi NBA-mestaruutta. Viimeksi he voittivat tittelin vuonna 1998.

Ikoninen härkä Chicago Bulls -lippalakissa

Chicago Bulls -logo koostuu ikonisesta härästä. Sen voit nähdä monissa t-paidoissa ja Bulls-lippalakeissa ympäri maailmaa. Kaikki eivät tiedä, että Bulls-logo on ainoa joukkueen logo, joka ei ole muuttunut NBA-historiassa, ja se juontaa juurensa aikaan ennen kuin laskeuduimme kuuhun vuonna 1969.

Tilaa Chicago Bulls -lippalakkisi tänään ennen klo 15.00 ja lähetämme sen samana arkipäivänä. Tarjoamme avokaupan lippalakeille ja pipoille. Toivottavasti löydät sen mitä etsit. Muista pitää silmäsi auki ja vierailla Myhat.fi -verkkokaupassa usein, sillä saamme jatkuvasti uutuuksia Bullsilta, ja päivitämme jatkuvasti verkkokaupan valikoimaa.

Jos et löydä mitä etsit, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.